Ik ben gek op lekker tutten. Ik kan dan ook uren langs leuke beauty-blogs surfen. Er valt zoveel te leren van deze beautyguru’s! En dus heb ik de 5 leukste voor jullie op een rijtje gezet.

Misslipgloss.nl

Cynthia kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Wat mij betreft is zij echt de beste beautyblogger van Nederland. Cynthia is altijd eerlijk, en dat kan ik waarderen. Daarnaast is ze echt heel erg goed in wat ze doet. Ik vind haar looks prachtig, en haar reviews super uitgebreid en informatief. Voordat ik ook maar iets koop check ik altijd even of Cynthia er iets over heeft geschreven.

Beautylab.nl

Ook de blog van Serena mag niet ontbreken in dit lijstje beauty-blogs. Serena is bloedmooi, maar ze komt in haar video’s ook nog eens ontzettend lief over. Ik vind het leuk dat Serena ook gewoon dingen voor de eerste keer test in haar video’s, en dat het dan niet altijd goed uitpakt. Lekker eerlijk!

LiveLifeGorgeous.nl

Deze twee meiden zijn naast pro in hun vak ook nog eens ontzettend komisch. Willemijn en Martine zijn niet bang om hun gênante verhalen te vertellen, heerlijk! Ze schrijven qua beauty echt over alles van puistjes tot krullen in je haar. Perfect dus om je eens goed in te verdiepen met je bruiloft op de planning.

Macblogster.nl

Voor de gekleurde dames onder ons is Macblogster.nl (voor zo ver ik dat kan beoordelen) een heerlijke beauty-blog. Angela is een prachtige vrouw met een jaloersmakende bos haar. En die bos haar komt gelukkig ook veelvuldig voorbij. Angela geeft tips voor de verzorging van krullen en kroeshaar maar weet je ook bij te praten over make-up voor de gekleurde huid.

Thebeautydepartment.com

Als laatste een Engelse blog.  Deze blog komt uit de handen van Lauren Conrad, en volgens mij weet iedereen dat wat zij aanraakt in goud veranderd. Zo ook Thebeautydepartment.com. Achter de site zit een team van experts op het gebied van haar en beauty. Kortom, altijd de laatste trends en kwalitatief goed advies!

Wat zijn jouw favoriete beauty-blogs?

Cover foto: Dreamstime