Ik kan wel uren door Pinterest scrollen op zoek naar het perfecte bruidskapsel. Maar wist je dat er ook heel veel video’s zijn?

Youtube staat echt vol met video’s voor een bruidskapsel. Hoe je het zelf kunt doen (is denk ik niet perse aan te raden), maar ook vooral heel veel inspiratie. Kort haar, lang haar, krullen of een afro, voor alles is er wat te vinden!

Bruidskapsel voor bruiden met een bob

Oke, mijn haar is momenteel alweer een stuk langer, maar ik heb dus een bob gehad. Heerlijk vond ik dat! En stiekem is het hoog tijd om weer een afspraak bij de kapper te maken… Haha! Maar ik heb het pas geknipt na mijn bruiloft. Waarom? Omdat ik het idee had dat je met een bob weinig kan qua bruidskapsels. Niet waar dus. Wat deze chick allemaal doet met een bob… Echt heel erg tof!

Inspiratie voor kroeshaar

Ik zie steeds meer bruiden voorbij komen die hun natuurlijke haar laten shinen tijdens hun bruiloft. Prachtig vind ik het! En stiekem ben ik met mijn slappe blonde haar dus best jaloers op die volle bossen. Ben jij op zoek naar een tof bruidskapsel voor je kroeshaar? Check dan deze video.

Bruidskapsel voor lang haar

Als je lang haar hebt, dan is er een wereld aan mogelijkheden. Althans… Pinterest en Youtube staan bomvol met ideetjes! Ook wel lastig misschien, want je hebt veel om uit te kiezen. Een favorietje van mij? Dat zijn toch wel de volle, romantische vlechten zoals bijvoorbeeld in onderstaande video.

Heb jij je bruidskapsel al uitgezocht? En wat gaat het worden?

Coverfoto: Life like Ruby & Unsplash