Bij veel stellen zijn de trouwgeloftes iets wat ze nog even last minute doen (jep, ik ben ook guilty). En achteraf gezien heb ik daar enorm spijt van gehad. Dus raad ik iedereen aan om even de tijd te nemen met deze vragenlijst!

Trouwen doe je omdat je iemand hebt gevonden waar je zo dol op bent, dat je dit aan de wereld wilt laten weten. Toch zie ik nog teveel stellen worstelen met hun trouwgeloftes. En dus schuif je het voor je uit, of kies je voor de standaard geloftes. En dat is zo jammer! Zelf droom ik stiekem al over een vow renewal om onze geloftes nog eens over te doen, en er dan echt goed de tijd voor te nemen. Maar voor jullie is het nog niet te laat! En om je op weg te helpen heb ik hieronder wat vragen verzameld die je kunt aanvullen, een goed begin van persoonlijke trouwgeloftes. Geloof mij, het zal jullie bruiloft nog net wat specialer maken…

 1. Hij/zij is de liefde van mijn leven omdat…
 2. Ik beloof om altijd…
 3. Als hij/zij zich slecht voelt kan ik dit doen om hem/haar op te beuren…
 4. Ik kan de beste echtgenoot zijn door dit te doen…
 5. Hij/zij laat me altijd keihard lachen als…
 6. We passen goed bij elkaar omdat…
 7. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten voelde ik…
 8. Ik wist dat ik met hem/haar wilde trouwen toen…
 9. Ik houd meer van hem/haar dan…
 10. Ik zal hem/haar altijd aanmoedigen om…
 11. Hij/zij heeft mij geleerd om…
 12. Ik kies voor hem/haar omdat…

Ben benieuwd!

Foto: Unsplash.com