Een jurk voor je bruiloft is best wel een big deal. Daarom zochten we vast 10 prachtige trouwjurken voor je uit! Om bij weg te dromen…

De eerste jurk die ik voor jullie heb uitgezocht is een jurk van Rime Arodaky, te koop bij Wild at heart bridal. De eigenaresse van de winkel, Annika, heeft een hele mooie smaak, en dat zie je dus wel terug in deze trouwjurken!


Foto: Lott’s

Ook de tweede jurk komt van Wild at heart bridal. Deze is van het merk Odylyne the ceremony, echt een merk voor droomjurken…


Foto: Marylin Bartman

Heb je een budget van maximaal 1500 euro? Neem dan eens een kijkje bij Sam’s bruidsboetiek. Daar vind je bijvoorbeeld deze zachtroze jurk van Mon Cheri…

En vanaf dit najaar kun je bij Sam’s bruidsboetiek ook deze ruffle jurk van Morilee vinden. Wel voor de bruiden met lef denk ik zo!

Ook bij Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve kun je terecht voor een trouwjurk onder de 1500 euro. Daar vind je bijvoorbeeld dit schatje van Enzoani!

Droom jij al jaren van een echte designerjurk? En speelt geld geen rol… Dan moet je zeker een afspraak maken bij Bloomfeld Luxury Bridal. Daar vind je bijvoorbeeld deze jurk van Ellie Saab.

En natuurlijk ook deze mega-bekende jurk van Berta Bridal! (Dit is dus ook echt een Marit-jurk, lange mouwen, en een lage rug. Love!)

Handgemaakte trouwjurken

Bij twee van onze Lievelingsleveranciers kun je terecht voor een handgemaakte trouwjurk. Echt maatwerk dus! En ja, dan kun je dus ook echt zelf bepalen hoe je jurk eruit komt te zien. Zoals deze bruid bijvoorbeeld. Zij liet haar jurk vermaken door Carla’s Couture, die er ook nog bloemen op schilderde. Mooi!


Foto: Aline Bouma

Een beetje kleur aan je jurk toevoegen? Dat kan met deze jurk die is gemaakt door Victor’s wedding design. En omdat hij handgemaakt is, kan je hem dus aanpassen hoe je dat zelf wilt… Misschien wil je wel een blauwe rok? Alles kan!


Foto: Pindakaas Productions

En ook deze jurk is van de hand van Victor’s Wedding Design. Kijk die split! Jennifer Anniston zou er jaloers op zijn…


Foto: Alexandra Vonk

Zit er wat tussen voor jou? En heb je al een afspraak gepland bij een van onze Lievelingsleveranciers?